GARANTIE & RETOUR

Vragen? neem vrijblijvend contact met ons op.

Garantie & Retour

Hoe lang heb ik garantie op een product?

Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt sowieso de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde producten ook een zogenoemde fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de eventuele fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het betreffende product.

 

Ik wil mijn product retourneren?

Uw pakketje is bezorgd, u maakt het vol verwachting open… Mooi?! Meestal wel natuurlijk. Maar soms valt het een beetje tegen. Kan gebeuren. Of hebt u meerdere producten of maten van een product tegelijk besteld en wilt u een deel ervan terugsturen? Bij Pytpros doen we daar niet moeilijk over. Na ontvangst van uw bestelling hebt u 14 dagen waarin u beslist of u deze wilt houden, of niet. De termijn van 14 dagen gaat pas lopen na de dag van ontvangst van de bestelling.

 

Hoe kan ik retourneren?

 

u heeft een retour. waar kunt u terecht?

 

als u een retour heeft kunt u een mail naar info@pytpros.com en dan zorgen wij dat uw artikel in goeie handen komt.